Date of birth: 1955

Vija Bermane
Vija Bērmane
film manager, producer
Since 1997 - a member of the Latvian Filmmakers Union.
Phone/Fax +371 29507335

Filmography:
Producer:
1991 - Portrets Lietuvas ainavā
1990 - Tie ir mani dēli
1990 - Agroekoloģija
1990 - Prezidenta laiks
1989 - Preču apgrozība
1989 - Rīgas Politehniskais Institūts
1989 - Prezidenta laiks
1989 - Pagrīdnieks
1988 - Darba drošība tankeru tilpņu apkopē

Administrator
:
1992 - Trakonams ar Dāvi
1988 - Es esmu latvietis
1984 - Kombinētā trieciena centrā
1984 - Tehnoloģiskā darba disciplīna
1983 - Polimēru materiāli meliorācijā
1983 - Gaismēnas (newsreel)
1982 - Dabas vārdā
1981 - Ārzemju studenti PSRS
1980 - Kabeļi plastmasas apvalkā (part 2
)
1980 - Smēķēšana vai veselība
1979 - Kabeļi plastmasas apvalkā
(part 1)
1978 - Latviešu grafika
1977 - Aizsardzība pret bakterioloģiskiem ieročiem
1976/77 - Jaunākais kausēto sieru ražošanā
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998