Date of birth: 1951

Martins Brauns
Mārtiņš Brauns
composer
Since 1986 - a member of the Filmmakers Union.
E-mail: mb@mail.teliamtc.lv

Filmography:
Film music:

Animation:
2006 - Trīs musketieri

Fiction films:
2004 - Man patīk, ka meitene skumst
2000 - Vecās pagastmājas mistērija
1999 - Seko man
1993 - Ziemassvētku jampadracis
1990 - Mazās kaislības
1990 - Ievas paradīzes dārzs
1989 - Dzīvīte, spēlfilma
1989 - Carmen Horrendum
1987 - Apstākļu sakritība
1987 - Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili
1984 - Aveņu vīns
1983 - Laika prognoze augustam
1983 - Šāviens mežā
1981 - Spēle
1980 - Ja nebūtu šī skuķa
1978 - Vainīgais
1977 - Puika

Documentary films
2003 - Jumtu cilvēks
2003 - (3 documentary films about Latvia)
1998 - Recidīvisti
1996 - Vai viegli būt...
1993 - Why angels fly
1992 Knuts Skujenieks
1991 - Mūris
1991 - Sala
1991 - Cilpā
1990 Es esmu latvietis
1990 - Skrejošais Orfejs
1990 - Pelnrušķīte
1990 - Rīga manās krāsās
1989 - Tā runāja pilsēta
1989 Olimpiskais strops
1989 - Disidents
1988 - Straume
1988 - Basi. Ir tāda vieta Kurzemē
1988 - Avots
1988 - Demokrātijas stunda
1987 - Cerību lauki
1986 - Vai viegli būt jaunam?
1978 - Rūdolfs Blaumanis
1976 - Daba
1974 - Pūra lāde
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998