Date of birth: 1941
Education:
1975 - Latvian Academy of Arts
Awards:
Honorary Diplomas:
1988 - "Lielais Kristaps" medal
Maija Brence
animation artist
Since 1982 - a member of the Filmmakers Union.

Filmography:
2007 - Spēlēju dancoju
2004 - Pirms aizmieg ūdeņi visi
2004 - Cik, cik, cik
2003 - Tanzānija
2003 - Ceļojums
2003 - Viena brīva diena
2003 - Aiz deviņi ezeriņi
2003 - Skapis
2002 - Visi kakti norasoja
2002 - Kalado
2002 - Desas piedzīvojumi
2002 - Ragainītis, Mūziks un Bubesīte
2002 - Čatiņš
2001 - Neparastie Rīdzinieki
2000 - Saldās kūciņas
2000 - Balāde par Kurbadu
2000 - Kā sapnī
1999 - Slazdā
1999 - Šunelītis
1999 - Laiks eņģeļiem
1998 - Lašu dzīvības ceļš
1997 - Pasaciņas
1996 - Pasaciņas
1995 - Pasaciņas
1995 - Fantadroms -13, Tētiņš
1995 - Fantadroms - 12, Kakao
1994 - Pasaciņas
1994 - Fantadroms - 10
1994 - Kaķīša dzirnavas
1993 - Tas sākās Jāņu vakarā
1993 - Fantadroms - 6, Saldējums
1992 - Seserija, Plūdi
1992 - Seserija, Mākonis
1991 - Rāvējslēdzējs. Divi
1991 - Ness un Nesija
1991 - Kā bērniņš nāk pasaulē
1988 - Tālavas taurētājs
1987 - Sēž uz sliekšņa pasaciņa
1985 - Laimes lācis
1983 - Kabata
1980 - Kā es braucu Ziemeļmeitu lūkoties
1979 - Zaķīšu pirtiņa
1977 - Zaļā pasaka
1978 - Ūdensbrīnums
1975 - mākslinieces - inscenētājas debija īsfilmā "Mākonītis un Mākonīte" filmā "Zelta sietiņš"
1974 - Pasaka par Sisi Vijoļkāju
1973 - Ringlas ceļojums
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998