Date of birth: 1943

Inese Brusteina
Inese Brušteina
film editor
Since 1998 - a member of the Filmmakers Union.

Work Experience:
1963 - 1994 Riga Film Studio
Filmography:
Montāžas asistente mākslas filmās:
1965 - Divi
1967 - 24 - 25 neatgriežas
1967 - Kad lielus un vēji sitas logā
1967 - Vella kalpi
1967 - Pie bagātas kundzes
1967 - Peters
1972 - Klāvs - Mārtiņa dēls
1973 - Jūras vārti
1976 - Liekam būt
1977 - Dāvanas pa telefonu
1978 - Rallijs
1980/1981 - Ilgais ceļš kapās,7 sērijas
1982 - Īsa pamācība mīlēšanā
1983 - Mirāža, 3 sērijas
1983 - Sprīdītis
1984 - Aveņu vīns


Montāžas režisore filmās:
1986 - Dāvana vientuļai sievietei
1986 - Saulessvece
1986 - Pedēja indulgence
1987 - Aija, 2 sērijas
1988 - Par mīlestību pašreiz nerunāsim
1989 - Valsis mūža garumā, 2 sērijas
1990 - Suns, kurš mācēja dziedat
1992 - De Granšānu ģimenes noslēpumi, 2 sērijas
1993/1994 - Obsession ("Apmātība")

Dokumentālās filmas:
1968 - Kas pirmais, l d.
1968 - Drošības josla, l d.
1968 - Neizbēgamās salikšanās, l d.
1968 - Pirmais brauciens, l d.
1978 - Fricis Bergs
1978 - Cik maksā precizitāte
1979 - Šodien uz šodienu
1978 - 1980 - Kabeļi plastmasas apvalkā, 2 d.
1982 - Sanitāra vienība darbojas
1986 - Zelta mopēds
1986 - Alkoholisms - noziedzības cēlonis
1988 - Vieta, kur sanākt, sadziedāt, saprasties
1989 - Baltijas sindroms, l. sērija
1991 - Māja uz smiltīm
1991 - Baltijas sindroms II. sērija

Montāžas režisore videofilmās:
1990 - Ziemassvētki Bētlemē
1994 - Harmoniju meklējot
1994 - Kamēr deg svece
1995 - Ja ne es, ja ne šodien
1996 - Sirds ziemeļu pusē
1997 - "Bumerangs" - Hāmaņa iela...
1997 - "Bumerangs" - Izglāb un nosargā...
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more




www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998