Date of birth: 1959
Elmars Cielavs
Elmārs Cielavs
sound director
Since 1994 - a member of the Filmmakers Union.
Phone/Fax +371
29246710
E-mail: elmars@balticom.lv

Filmography:
Sound director:
2002 - Patiesība par latviešu leģionāriem
2001 - Aspazija
2001 - Pulkvedis Oskars Kalpaks
2000 - Žanis un citi
1999/2000 - Glābēji un izglābtie (2 sērijas)
1996 - Rīgas ūdens- režisors, producents
1996 - Radiofonija Latvijā - režisors
1995 - Dzīres - režisors, producents
1995 - Rīgas etīdes - režisors, producents, komponists
1995 - 1999 - Jokdaris. (7 sērijas)- režisors, producents
1995 - Daugmale - Vēstules no Gotlandes
1994 - Osta
1994 - Trešo tēva dēlu gaidot
1994 - Fantāzijas miglāji
1993 - Ādamam bij septiņ dēli - režisors, producents
1993 - Augšdaugava
1993 - Daugavieši
1989 - Vienas vasaras noslēpums

Composer, sound director:
1993 - Dzintara ceļš, 3. daļa
1992 - Zirgi
1992 - Kuldīga
1992 - Dzintara ceļš, 2. daļa
1991 - Dzintara ceļš, 1. daļa
1991 - Dūmu deja debesīm
1991 - Latvijas Dievnami
1990 - Viņi pārnāk
1990 - Pēdējā vasara
1990 - Mēs visi esam divi

1991 - 2001 - Video, TV broadcasts

Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more




www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998