Date of birth: 1940
Girts Jakovlevs
Ģirts Jakovļevs
actor
Since 1996 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
1960 Tava laime
1967 Kapteiņa Enriko pulkstenis
1971 Nāves ēnā
1971 Atvadas no Pēterburgas
1971 Pilsēta zem liepām
1971 Albatrosa pēdējais reiss
1972 Peterss
1973 Pūt, vējiņi!
1974 Uzbrukums slepenpolicijai
1974 Pirmā vasara
1974 Dunduriņš
1976 Nāve zem buras
1976 Zobena ēnā
1976 Ezera sonāte
1977 Apmaiņa
Kalpot Tēvzemei
1979 Laiks izvēlējās mūs
1980 Ilgais ceļš kāpās
1981 Atcerēties vai aizmirst
1982 Salavecīša personiskā dzīve
1982 Māte Marija
Aiz zilajām naktīm
1984 Dubultslazds
1985 Pēdējā indulgence
1985 Gadsimta sacīkstes
1986 Aizaugušā grāvī viegli krist
Sēklis
1988 Zītaru dzimta
1990 Dvēseles aizvējā
1991 Cilpā
1996 Anna

Documentary portrait "Ģirts"(dir. Laima Žurgina, 1992),
Book
"Vienā karuselī ar Ģirtu Jakovļevu" (author Guna Zeltiņa, 2000)
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998