Date of birth: 1922

Rolands Kalnins
Rolands Kalniņš
director
Since 1960 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
Director:
Rūgtais vīns
Fausts
1989 – Tapers
1987 – Ja mēs visu to pārcietīsim
1985 – Spēle notiks tik un tā
1983 – Akmeņainais ceļš
1980 – Saruna ar karalieni
1980 – Trīs dienas pārdomām
1977 – Vīru spēles brīvā dabā
1975 – pie jūras klimats
1972 – Ceplis
1970 – Karalienes bruņinieks
1969 – Tā dejo Latvijā
1987 – Elpojiet dziļi
1966 – Es visu atceros. Ričard
1963 - Pazemē
1963 – Nebiju pietiekami uzmanīgs
1963 – Tā nav slimība
1962 – Nejauša tikšanās
1960 – Vētra
1957 – Ilze

Assistant to Director:
1968 – Mērnieku laiki
1964 – Līdz rudenim vēl tālu
1961 – Velna ducis
1961 – Pieviltie
1958 – Latviešu strēlnieka stāsts
1957 – Nauris
1956 – Kā gulbji balti padebeši iet
1956 – Cēloņi un sekas
1955 – Salna pavasarī
1954 – Uz jauno krastu
1953 – Tautas talanti
1950 – padomju Latvija
1948 – Rainis
1947 – Mājup ar uzvaru

Scriptwriter:
1958 – Tautas mākslinieks
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998