Date of birth: 1966
Lelde Karklina
Lelde Kārkliņa
puppet artist
Since 1997 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
Puppet Artist:
1995 – Rezgalības 4
1992-1995 – Munks un Lemijs (1. – 4. sērija un 11 – 13. sērija)
1992 – 1996 – Avārijas brigāde (5. – 21. sērija)
1989 – Putnubiedēklis Šveiks
1988 – Gaidīšu tevi
1988 – Ceļš
1987 – Brālītis

Costumier:
1991 – Maija un Paija
1991 – Tapers

Property Master:
1990 – Dzīvīte

Decorator:
Kā bērniņš nāk pasaulē
Rāvējslēdzējs
Kaķīša dzirnaviņas
Ness un Nesija
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998