Date of birth: 1938

Martins Kleins
Mārtiņš Oskars Kleins
director of photography
Since 1969 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
Director of Photography:
1990 - Maija un Paija
1988 - Zīlēšana uz jēra lāpstiņas
1986 - Viņš, viņa un bērni
1985 - Sprīdītis
1983 - Dārzs ar spoku
1981 - Laikmeta griežos
1981 - Izmeklēšanā noskaidrots
1980 - Novēli man lidojumam nelabvēlīgu laiku
1978 - Tavs dēls
1976 - Nāve zem burām
1974 - Melnā vēža spīlēs
1971 - Pūt vējiņi
1970 - Nāves ēnā
1970 - Vella kalpi
1969 - Pie bagātās kundzes
1968 - Cielaviņas armija atkal cīnās
1966 - Purva bridējs
1965 - Sūtņu sazvērestība

Cameraman and Special Effects Camera:
1965 - Velna ducis
1961 - Pieviltie
1959 - Šķēps un rozes
1959 - Latviešu strēlnieka stāsts
1958 - Atbalss
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998