Date of birth: 1937

Ralfs Krumins
Ralfs Krūmiņš
director of photography
Since 1977 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
1988 - Krā! Krā!
1987 - Frīdrihs Canders. Atgriešanās
1987 - Dzintara latvietis
1986 - Trīs valdemāri jeb cilvēka faktors
1985 - Inženiera Maltas septītais bērns
1985 - Veļ Sīzifs akmeni
1984 - Komandieris
1983 - Imants Kalniņš
1982 - Iestājeksāmens ģimenes dzīvē
1980 - Solo
1979 - Imants Ziedonis
1978 - Brāļi Kokari
1978 - Sāpes
1977 - Filmējam Artūru Čiksti
1976 - Kamēr vēl...
1976 - Vienotais četrinieks
1974 - DZO medicīna
1972 - Top meistari
19710 - Dienas rītdienai
1969 - Latviešu kāzas
1969 - Kas kaitēja man dzīvot
1968 - reiz paaudzēm stāstīs
1967 - Dienišķā maize
1966 - 235 000 000 seju
1965 - Spriedums
1965 - Gada reportāža

DOP at more than 60 documentaries, 600 newsreel episodes.
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998