Date of birth: 1930
Education:
1954-1959 - Jazeps Vitols Latvian Academy of Music (Music Theory)

Jazeps Arvids Kulbergs
Jāzeps Arvīds Kulbergs
sound director
Since 1981 - a member of the Latvian Filmmakers Union.
Phone/Fax +371 67206617, +371 67529637, +371 26147876

Present occupation:
Latvian Radio
Filmography:
Sound Director:
1968 Smaids
1969 Dārgakmeņi
1971 Mīlas labirinti
1977 Manas zaļās zemes balsis
1978 Nianse
1981 Meklēt dziesmai dvēselīti
1973 Prieks
1975 Saulrieta violetās ērģeles
1976 Oktobra oratorija
1978 Skumjš stāsts par Keriju
1972 Un atkal Raimonds Pauls
1974 Meklēt vēju
1977 Pie gaismas avota
1980 Jūrmala
1982 Kurzeme
2001 Mūžs mūzikā. Leonīds Vīgners

Cooperation with film studio "Dauka":
1974 Dillī Dallī piedzīvojumi
1975 Dilli Dallī Minkuparkā
1975 Zelta sietiņš
1976 Dillī Dallī Saules dārzā
1976 Brīnumputns
1976 Skudriņa Tipa
1977 Zaļā pasaka
1978 Suns Funs un vējš
1979 Lāsts
1979 Zaķīšu pirtiņa
1980 Kā es braucu Ziemeļmeitu lūkoties
1981 Kas ir kolhozs?
1982 Sprīdītis
1983 Kabata
1983 Sarežģītais zvirbulēns
1984-1985 Fantadroms, seriāls
1988 Tālavas taurētājs

Musical Arrangements:
1979 Agrā rūsa
1982 Pats garākais salmiņš
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998