Date of birth: 1940
Education:
2003 - Latvian Academy of Arts (MA)

Ieva Kundzina
Ieva Kundzina
costume designer
Since 1980 - a member of the Latvian Filmmakers Union.

Filmography:
2003 – Ūdensbumba resnajam runcim
2002 – TV seriāls “Palīgā”
1999 – Labās rokas
1997 – Baiga vasara
1995 – Anna
1991 – Sala
1990 – Maija un Paija
1989 – Carmen horrendum
1988 – Zīlēšana uz jēra lāpstiņas
1987 – Saulessvece
1985 – Ja mēs visu to pārcietīsim
1985 – Pēdējā reportāža
1985 – Sprīdītis
1984 - Mans draugs Sokrātiņš
1984 - Kad bremzes netur
1983 - Akmeņainais ceļš
1982 - Mana ģimene
1981 – Atcerēties vai aizmirst
1980 – Trīs dienas pārdomām
1979 – Agrā rūsa
1979 – Nakts bez putniem
1977 – Vīru spēles brīvā dabā
1977 – Puika
1975 – Ģimenes melodrāma
1975 – Ūdensnesējs
1974 – Uzbrukums prefektūrai
1973 – Dāvana vientuļai sievietei
1972 – Ceplis
1971 – Salātiņš
1971 – Kara ceļa mantinieki
1970 – Karalienes bruņinieki
1969 – Stari stiklā
1968 – Ceļa zīmes
1967 – Elpojiet dziļāk
1965 – Noktirne
Contact:
Film Studio "GILDE"
Amatu iela 5,
LV 1941, Riga, Latvia
Tel./Fax: +371 67210022,
Mob. tel.: +371 29508441
E-mail: latfilma@erseta.lv
Home page: www.gilde.lv


see more



www.latfilma.lv - Home
Filmmakers
Organisations
Films
News!

Materials published in this web site are subjects to copyright. No copying or
publishing permitted without written authorisation from authors of this material.
Information provider:
LKS&GILDE. Information provider is responsible for the contents of published materials.
Design and sequence © Gilde film studio, 1998